ST.VORENÉ pre vás

S radosťou oznamujeme začiatok novej spolupráce medzi Dublino a st.vol, ktorá prináša jedinečné spojenie a súhru dokonalého majstrovstva a nábytkového dizajnu.

Predstavujeme st.vol: nášho nového partnera

st.vol je rodinná dielňa na východe Slovenska, zameraná na výrobu nábytku z masívneho dreva. Každý st.vol je výsledkom dlhoročného procesu získavania skúseností, trpezlivého úsilia, cibrením detailov a zadefinovaním štandardov. st.vol je spracovaný s dôrazom na detail a emócie sú jeho prirodzenou súčasťou. Ide o ručne vyrábané, kvalitné umelecké produkty s originálnym dizajnom, ktoré sú nielen šperkom v každom priestore, ale plnia aj funkčnosť. Výrobky st.vol sú vhodné nielen do domácností, ale aj do kancelárskych a obchodných priestorov, tak aby korešpondovali s osobitým štýlom priestoru zákazníka. Spoločne chceme zdôrazniť význam kvalitného remesla a udržateľnosti.

Viac o St.vol »

Dokonalé sp.ojenie 

Naša spoločná kolaborácia je postavená na spoločných víziách a veríme, že naši zákazníci vedia vnímať hodnotu, ktorú spoločne vytvoríme. Spoločne dokážeme priniesť plnohodnotný produkt a silný emocionálny zážitok.

Mám záujem

Realizácia pre Forbes

Naša spolupráca so st.vol bola odštartovaná realizáciou pre Forbes, kde sme dodávali stoličky, kreslo a gauč. st.vol zase prispel konferenčnými stolmi, stolíkmi a na mieru tvarovnou policou. Tento projekt je dôkazom našej schopnosti spojiť estetiku s funkčnosťou a kvalitou.

Spravte si radosť

Navštívte naše predajne DUBLINO a objavte krásu a kvalitu nábytku od st.vol, ktorý je teraz dostupný aj u nás. Naši odborníci vám radi pomôžu vybrať stoličky, ktoré dokonale doplnia tento kvalitný kus nábytku a vytvoria harmonický a štýlový interiér.

 

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre